dj_murat_baysal
Admin
baysalinsaat forumuna hosgeldiniz iyi forumlar..
Lakap : yok
Konu: haftanın dördüncü konugu suu abla sizde sorularınızı sorabilirsiniz... Ptsi Nis. 06, 2009 5:05 pm
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz? Evli ,Iki kiz Annesiyim ,27 yasinda almanyada yasiyorum --------------------------------------------------------------------- 2. Bize biraz Çocukluğunuzdan ve Okul döneminden bahseder misiniz? hmm nasil desem cocuklugum cok güzel gecdi yaramaz bir cocukmusum okul zamanimda güzeldi suan aklima pek birsey gelmiyor ama özlüyorum o zamanlari --------------------------------------------------------------------- 3.Bir üye olarak en çok gezdiğiniz kategoriler hangisi? hm secmiyorum her kadegori ilaki gezerim --------------------------------------------------------------------- 4.Baysal inşaat hayatı sizin için nasıl başladı? murat arkadasim kuzanim ile basladi ---------------------------------------------------------------------- 5.Hobileriniz ve varsa Hobileriniz nelerdir? hobilerim vardi ama suan daha cok cocuklarim hobilerim --------------------------------------------------------------------- 6.Issız bi yere düşseniz yanınıza alıcağınız 3 şey ne olurdu? cocuklarim, ates ve kuran ---------------------------------------------------------------------- 7.En çok dinlediğiniz şarkılar ve sanatçılar kimlerdir? secmiyorum ne kulama hos geliyorsa onu dinliyorum yusuf güney su siralar dinledim --------------------------------------------------------------------- 8.Siteyi hiç terketmeyi düşündünüz mü? hayir ---------------------------------------------------------------------- 9.mesleginiz nedir mesleginizi seviyormusunuz? meslek yaptim nasil desem market kassiyere isletmesidi suan annelik izindeyim ---------------------------------------------------------------------- 10. Forumda örnek aldığınız veya çok sevdiğiniz kişiler var mı? ornek aldim yok ama sevdim kisiler var --------------------------------------------------------------------- 11.Forumda takılanlar arasında gerçek hayatta da tanıdığınız kişiler var mı? burda yok ama akrabam var ----------------------------------------------------------------------- 12.Sitede yaklaşık olarak ne kadar süre online oluyorsunuz? su siralar cok degil ama insalah ilerleyen zamanda doncem yine ----------------------------------------------------------------------- 13.Peki bu günlük işlerinizin aksamasına neden olmuyor mu? cocuklarimdan olabilir ama oyle durumlarim olmuyor ------------------------------------------------------------------------- 14.Baysal inşaat için hedefleriniz/Önerileriniz nelerdir? insallah dahada buyucek bundan eminim cok güzel olcak .. ------------------------------------------------------------------------ 15.Yapamadığınız ve en çok yapmak istediğiniz şey nedir? hmm hic dusunmedim ----------------------------------------------------------------------- 16.Yanınızdan ayıramadığınız özel eşyanız veya eşylarınız var mı? pampers cocuk bezi yani birde cep telefonum ------------------------------------------------------------------------ 17.En son gitmiş olduğunuz sinema filmi hangisi? recep ivedik 2 ------------------------------------------------------------------------- 18.Elinizdede Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardıniz? kendiminki bazen cok konusurum ------------------------------------------------------------------------ 19.Başınizdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatırmısıniz? olmusdur kesin ama aklima gelmiyor ----------------------------------------------------------------------- 20.Ailenizle araniz nasil, onlarla bir arkadas gibi oluyormusunuz? coook ailem herseyim benim icin cok seviyorum onlari herzaman...en cokda annem ile arkadas gibi tabi sinirli. ----------------------------------------------------------------------- 21.Kardesleriniz veya Aileniz size özeniyormu onlarda en az sizin kadar internet'de basarilimi? oyle ozenme yok ben ortanci oldum icin bilgileride cok yok .. ----------------------------------------------------------------------- 22. Gelecekte Hangi Konumda (işle ilgili) Bulunmak İstersiniz:? isle ilgili ilerde meslemi daha cok genislemek isterim insallah.. ----------------------------------------------------------------------- 23.Internet hayatina nasil basladiniz ne zaman basladiniz ? internet hayatina baya oldu 5 sene olcak sanirim.. ----------------------------------------------------------------------- 24.Sitenin Gelecegini nasil düsünüyorsunuz? süper cok basarili olcak insallah site kurucu murat oldukdan sonra daha da güzel olcak.. ----------------------------------------------------------------------- 25. Dogum Gününüzde size Hediye olarak bir Hiyar alinsa nasil bi Tepki yapardiniz? alirim basina calarim ------------------------------------------------------------------------ 26.Disarda yürüyorsunuz.. birden Telefonunuz caldi ve bir balkonun altinda durdunuz.. o sirada srakkkk balkondan üzerinize bulasik suyu dökseler..napardiniz? ayyyy nasil sinir olurdum yukari bakar kizardim ------------------------------------------------------------------------ 27. Zamanı geriye almak elinizde olsa zamanı ne kadar geriye alırdıniz? ve Niçin? 8 sene once alirdim nedeni bende kalsin ------------------------------------------------------------------------ 28. Sokakta bi dilenci görseniz Para verirmisiniz:? verirdim o huyumu esim sevmez cunku cogu da oyundan dilenirmis ------------------------------------------------------------------------- 29.Okulunuzu asarmiydiniz? bazen evet ------------------------------------------------------------------------- 30. Yolda Yürüyorsunuz ve Karsidan Bir kisi"Amaninn Mor Koyun Meee ler gelir" diye Türkü söyleyerek gelse ne yapardiniz ? gülerdim sesiz sesiz ------------------------------------------------------------------------- 31.Son olarak üyelere söylemek istediğiniz bir şey var mı? herkeze selam ile dua ve güzel paylasimlar adina bayaslinsaat diyorum
tugba
Yeni Üye
Lakap : yok
Konu: Geri: haftanın dördüncü konugu suu abla sizde sorularınızı sorabilirsiniz... Çarş. Nis. 08, 2009 12:52 pm
elineze saglık güzel olmuş soracak bir soru kalmamışki
bahar
Gelismis Üye
Lakap : Bahar
Konu: Geri: haftanın dördüncü konugu suu abla sizde sorularınızı sorabilirsiniz... Perş. Nis. 09, 2009 10:01 am
süpersin suu ablacim