dj_murat_baysal
Admin
baysalinsaat forumuna hosgeldiniz iyi forumlar..
Lakap : yok
Konu: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... Paz Nis. 12, 2009 11:10 pm
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz? ilkögretim okulunu okuyorum korkunc filmleri severim büyünce cok güzel hayellerim var arkadasım ile camilide kalıyorum murat baysalın kardeşiyim --------------------------------------------------------------------- 2. Bize biraz Çocukluğunuzdan ve Okul döneminden bahseder misiniz? nasıl bahsedeyim bence daha kendim cocugum ama bu yasımdan altını sorarsan iyi günlerdi --------------------------------------------------------------------- 3.Bir üye olarak en çok gezdiğiniz kategoriler hangisi? hepsini gezerim ama genellikle komedi katogorisini gezerim --------------------------------------------------------------------- 4.Baysal inşaat hayatı sizin için nasıl başladı? süper başladı abimden ögrendim bir site acmış bana söylememiş ---------------------------------------------------------------------- 5.Hobileriniz ve varsa Hobileriniz nelerdir? koca koca tekerlikli arabaları sürmek --------------------------------------------------------------------- 6.Issız bi yere düşseniz yanınıza alıcağınız 3 şey ne olurdu? 1-suu 2-yemek 3-silah ---------------------------------------------------------------------- 7.En çok dinlediğiniz şarkılar ve sanatçılar kimlerdir? ismail yk bas gaza taner olgun sabaha kadar --------------------------------------------------------------------- 8.Siteyi hiç terketmeyi düşündünüz mü? hayır ---------------------------------------------------------------------- 9.mesleginiz nedir mesleginizi seviyormusunuz? ögrenci seviyorum ---------------------------------------------------------------------- 10. Forumda örnek aldığınız veya çok sevdiğiniz kişiler var mı? var hepsini cok seviyorum --------------------------------------------------------------------- 11.Forumda takılanlar arasında gerçek hayatta da tanıdığınız kişiler var mı? var ----------------------------------------------------------------------- 12.Sitede yaklaşık olarak ne kadar süre online oluyorsunuz? 4 saat günde en az ----------------------------------------------------------------------- 13.Peki bu günlük işlerinizin aksamasına neden olmuyor mu? yok okuldan gelince sürekli basındayım ------------------------------------------------------------------------- 14.Baysal inşaat için hedefleriniz/Önerileriniz nelerdir? güzel bir site olacagından emin ------------------------------------------------------------------------ 15.Yapamadığınız ve en çok yapmak istediğiniz şey nedir? bir arac yammak istiyorum ama her seye dönüşmeli ----------------------------------------------------------------------- 16.Yanınızdan ayıramadığınız özel eşyanız veya eşylarınız var mı? cantam ------------------------------------------------------------------------ 17.En son gitmiş olduğunuz sinema filmi hangisi? hiç gitmedim ama bütün sinema filmlerini internetten izliyorum ------------------------------------------------------------------------- 18.Elinizdede Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardıniz? cok konuşanların ------------------------------------------------------------------------ 19.Başınizdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatırmısıniz? yokki ----------------------------------------------------------------------- 20.Ailenizle araniz nasil, onlarla bir arkadas gibi oluyormusunuz? iyi ----------------------------------------------------------------------- 21.Kardesleriniz veya Aileniz size özeniyormu onlarda en az sizin kadar internet'de basarilimi? ewet ----------------------------------------------------------------------- 22. Gelecekte Hangi Konumda (işle ilgili) Bulunmak İstersiniz:? bikgisayar mühendisi ----------------------------------------------------------------------- 23.Internet hayatina nasil basladiniz ne zaman basladiniz ? internetin baglandında ----------------------------------------------------------------------- 24.Sitenin Gelecegini nasil düsünüyorsunuz? güzel ----------------------------------------------------------------------- 25. Dogum Gününüzde size Hediye olarak bir Hiyar alinsa nasil bi Tepki yapardiniz? içimden gülerim ------------------------------------------------------------------------ 26.Disarda yürüyorsunuz.. birden Telefonunuz caldi ve bir balkonun altinda durdunuz. . o sirada srakkkk balkondan üzerinize bulasik suyu dökseler..napardiniz? hem o kadını şikat ederim ------------------------------------------------------------------------ 27. Zamanı geriye almak elinizde olsa zamanı ne kadar geriye alırdıniz? ve Niçin? ana sınıfıma kadar alırdım cünkü cok güzel zamandı ------------------------------------------------------------------------ 28. Sokakta bi dilenci görseniz Para verirmisiniz:? ewet verim ------------------------------------------------------------------------- 29.Okulunuzu asarmiydiniz? hayır ------------------------------------------------------------------------- 30. Yolda Yürüyorsunuz ve Karsidan Bir kisi"Amaninn Mor Koyun Meee ler gelir" diye Türkü söyleyerek gelse ne yapardiniz ? ses kirlili yapma derdim ------------------------------------------------------------------------- 31.Son olarak üyelere söylemek istediğiniz bir şey var mı? var sitede kavga cıkarmayın -------------------------------------------------------------------------
aksaraylım
Süper Aktif
Konu: Geri: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... Cuma Nis. 17, 2009 2:53 pm
sorularınızı bekliyorum
xyucelx
Gelismis Üye
Lakap : veliler
Konu: Geri: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... C.tesi Nis. 18, 2009 4:35 pm
ok guzel
xyucelx
Gelismis Üye
Lakap : veliler
Konu: Geri: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... C.tesi Nis. 18, 2009 5:05 pm
murat bılader bızede sor balım
dj_murat_baysal
Admin
Konu: Geri: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... C.tesi Nis. 18, 2009 7:39 pm
xyucelx demiş ki: murat bılader bızede sor balım üye köşesine gir salih kardeş rda haftanın konugu yerinden sende sıranı al
aksaraylım
Süper Aktif
Konu: Geri: haftanın beşinci konugu aksaraylım sizde sorularınızı sora bilirsiniz... Paz Nis. 19, 2009 7:58 am
alda soralım yaw