Kıymayı, pul biber ve toz biberle iyice yoğurun. Buzdolabına koyup 1,5-2 saat kadar dinlendirin.
Dolaptan çıkarıp tuzunu koyun. Tekrar yoğurun. Yoğurduğunuz kıymadan avucunuzun aldığı kadar parçalar koparark şişlere tutturun. Elinize yapışmaması için ara sıra avucunuzu ıslatarak bir elinizle şişi tutun, diğer elinizle de kıymayı şişe tutturarak, kebabı hazırlayın. Mangalı yakın.
Şişleri mangala dizip iki taraflı olarak pişirin. Sumaklı soğan salatası ve yeşil salata ile sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Konu: Geri: adana kebabı Çarş. Nis. 22, 2009 10:25 pm
paylasım için tesekkürler
Konu: Geri: adana kebabı Perş. Nis. 30, 2009 8:13 pm
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER
Konu: Geri: adana kebabı Cuma Mayıs 01, 2009 8:52 am