Bu haftanın konuguda tugba üyemiz sizde sorularınızı sorabilirsiniz
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz? gezmeyi seven birisiyim spor yaparım bol bol okuyorum lisede türkiyede yasıyorum ---------------------------------------------------------------------
2. Bize biraz Çocukluğunuzdan ve Okul döneminden bahseder misiniz? cocuklugum güzel gecti anlattacam bir seyimde yok ---------------------------------------------------------------------
3.Bir üye olarak en çok gezdiğiniz kategoriler hangisi? hepsini gezerim ama genellikle komik olanları ---------------------------------------------------------------------
4.Baysal inşaat hayatı sizin için nasıl başladı? murattan başladı ----------------------------------------------------------------------
5.Hobileriniz ve varsa Hobileriniz nelerdir? gezmek spor yapmak ---------------------------------------------------------------------
6.Issız bi yere düşseniz yanınıza alıcağınız 3 şey ne olurdu? telefonum
10. Forumda örnek aldığınız veya çok sevdiğiniz kişiler var mı? murat ---------------------------------------------------------------------
11.Forumda takılanlar arasında gerçek hayatta da tanıdığınız kişiler var mı? var -----------------------------------------------------------------------
12.Sitede yaklaşık olarak ne kadar süre online oluyorsunuz?
Belli olmuyor -----------------------------------------------------------------------
13.Peki bu günlük işlerinizin aksamasına neden olmuyor mu? hayır zaten okuldan gelince boşum -------------------------------------------------------------------------
14.Baysal inşaat için hedefleriniz/Önerileriniz nelerdir? bol sans dilerim ------------------------------------------------------------------------
15.Yapamadığınız ve en çok yapmak istediğiniz şey nedir? yokki yapamadım sey -----------------------------------------------------------------------
16.Yanınızdan ayıramadığınız özel eşyanız veya eşylarınız var mı? leptobum ------------------------------------------------------------------------
17.En son gitmiş olduğunuz sinema filmi hangisi? recep ivedik, avanak kuzenler -------------------------------------------------------------------------
18.Elinizdede Bir Bant olsa kimin ağzını bantlardıniz? kendi azımı ------------------------------------------------------------------------
19.Başınizdan geçen komik olay veya rezil oldum eyvah dediğiniz bir olay varsa anlatırmısıniz? yokki -----------------------------------------------------------------------
20.Ailenizle araniz nasil, onlarla bir arkadas gibi oluyormusunuz? iyi güzel -----------------------------------------------------------------------
21.Kardesleriniz veya Aileniz size özeniyormu onlarda en az sizin kadar internet'de basarilimi? benden üstünler -----------------------------------------------------------------------
22. Gelecekte Hangi Konumda (işle ilgili) Bulunmak İstersiniz:? ögretmen -----------------------------------------------------------------------
23.Internet hayatina nasil basladiniz ne zaman basladiniz ? internete msn örgenince başladı -----------------------------------------------------------------------
24.Sitenin Gelecegini nasil düsünüyorsunuz? güzel -----------------------------------------------------------------------
25. Dogum Gününüzde size Hediye olarak bir Hiyar alinsa nasil bi Tepki yapardiniz? salata yapardım ------------------------------------------------------------------------
26.Disarda yürüyorsunuz.. birden Telefonunuz caldi ve bir balkonun altinda durdunuz.. o sirada srakkkk balkondan üzerinize bulasik suyu dökseler..napardiniz? kendime kızardım ------------------------------------------------------------------------
27. Zamanı geriye almak elinizde olsa zamanı ne kadar geriye alırdıniz? ve Niçin? ana okulu yıllarına ------------------------------------------------------------------------
28. Sokakta bi dilenci görseniz Para verirmisiniz:? evet veririm -------------------------------------------------------------------------
29.Okulunuzu asarmiydiniz? hayır ama arada oluyordu -------------------------------------------------------------------------
30. Yolda Yürüyorsunuz ve Karsidan Bir kisi"Amaninn Mor Koyun Meee ler gelir" diye Türkü söyleyerek gelse ne yapardiniz ? direk gecer giderdim -------------------------------------------------------------------------
31.Son olarak üyelere söylemek istediğiniz bir şey var mı?
Herkese iyi günler dilerim -------------------------------------------------------------------------